keskiviikko 9. helmikuuta 2011

elämäni ensimmäinen pienoismalli...


.... joka ei kylläkään enään ole minun. tänään se muutti työhuoneeltani SRV:n toimitiloihin tampellaan.
viimevuoden loppupuolella minulta tilattiin 3 teosluonnosta Tampereen ja Lempäälän rajalle rakentuvaan Vuores-nimiseen asuinalueeseen. esiteltyäni nämä kolme pientä pienoismallia tein eniten pidetystä tämän lopullisen. mitat 30cm x 60 cm x 20 cm.
jos teokseni lopulta tilataan, tulee se sijoittumaan kerrostalon katutasossa sijaitsevaan näyteikkunaan. melkein kuin saisi tilan näyttelylle joka kestää n. 60 vuotta! aikamoinen tuuri tässä teoksen sijoittamisessa on käynyt, ulos julkisen teoksen suunnitteleminen olisikin jo ihan toinen juttu. vaikka kyllä tässäkin tapauksessa on pitänyt miettiä paljon materiaalivalintoja: suurimpana uhkana minulle on ehdottomasti AURINKO! ehkä juuri tämänvuoksi julkiset teokset ovat aina kiveä, metallia, tylsiä värejä...







ja lopuksi vielä kiitos kuvataiteilija tuula lehtiselle ja arkkitehti juha väisäselle! <3

perjantai 4. helmikuuta 2011

karhumaurin kannet

hiljaiseloa on ollut blogissa!
oikeassa elossa ei.
tämä projekti on ollut pitkä. tässä taas sellainen yksi todiste minun aikaansaamattomuudestani jos ei ole tarkkaa eräpäivää. ensin sanottiin että tee heinäkuuksi ja pikkuhiljaa aikataulu vain venyikin ja tämäkin projekti melkein pölyttyi kovalevylle. mutta onneksi se on nyt tässä!
tässä siis karhumaurin kannet jotka minä tein ja helmilevyt julkaisevat.

etukansi

takakansi

cd

etusisä

takasisä