sunnuntai 26. toukokuuta 2013

ahdistus


ahdistus tai kriisi. jompikumpi.
mua ottaa päähän, että mun nettisivut hakkeroitiin. just tulossa sellasia näyttelyitä, että tyypit menee mun sivuille. ja sit siellä ei ookkaan mitään. ihankun mua ei olisi olemassa. mietin, että tässä olisi hyvä hetki lopettaa tämä ammatti. ammatti jota rakastan, mutta jonka lisäksi on tehtävä rahatöitäkin ja sitten ei ole aikaa ja on jäljessä aikatauluista mikä taas synnyttää ressiä. voin huonosti. 
alla tekstiä, jonka mieheni kielsi laittamasta nettiin.
toisekseen: nykyisen työpaikkani pomo antaa minulle ainoastaan negatiivista palautetta ja olettaa, että en ole motivoitunut jos lähden palkattomalle lomalle, jos en ole 24h myyntitykki reilulla 10e tuntipalkallani, jos en lopeta kaikkea muuta elämääni. ja antaa tämän palautteen minulle vielä välikäden kautta. mua niin ottaa päähän!!!! tuntuu, ettei hän ansaitse millään tasolla mun ammattitaitoa. saman, mitä tienaan kaupasta, tienaisin sossun luukulta ja mulla olisi sentään aikaa harjottaa ammattiani. musta se jo kertoo, että on jo jonkin tason motivoituneisuutta. pitääkin tässä lähipäivinä soittaa pomolle ja kertoa hänelle että positiivinen palaute synnyttää hyvää ja taas tällänen seläntakana vatkailu tämän henkistä kilahtelua!
loma meni ja sielläkin tuli työskenneltyä päivittäin. nti m auttoi minua kaavoittamisessa. tämän rättikasan näette valmiina tammikuussa 2014 mältinrannassa
.







keskiviikko 15. toukokuuta 2013

kuvaton

tulin matkalle. toisena päivänä kamerani hajosi. se vaan ei mene päälle ja objektiivi sojottaa ulkona. mietin että onneks mulla on se huono älypuhelimen kamera niin saan ees jotain kuvia. no sit se varastettiin. samapa tuo.
onneks aina voi piirtää. paitsi jos kynät varastetaan.







nämä kuvat ovat osa teoksesta "A Letter / Kirje", jonka voit nähdä kokonaisuudessaan täällä: http://www.villaroosa.fi/4  kesäkuussa 2013!


keskiviikko 1. toukokuuta 2013

tatuointeja

sain synttäreilläni hienon kortin, jonka verna-tyttö minulle piirsi. otin kortin pesukarhun käsivarteeni:


En voi ymmärtää ihmisten tatuointivalintoja! niin monilla on samanlaisia keskenään. ihan kun ihmiset eivät tajuaisi miten hienoja kuvia maailma on täynnä! parhaita ovat lasten piirtämät kuvat!

Sain myös vihdoin suunniteltua tatuoinnin rakkaalle hannalleni, tässä se!