maanantai 11. heinäkuuta 2011

onnenpäivä!tänään on onnenpäivä! enään 50 lintua jäljellä eli 10 työpäivää. tuntuu melkein nollalta tuo 50 kun takana on yli 300 böördiä.
siskokin oli yksi päivä hoidossa työhuoneella ja laitoin sen piirtämän lintuja. piirsi 4. ajattelin laittaa siskon linnuista näyttelyn ikkunaan. sisko sanoo että ovat huonoja mutta mun mielestä paljon mielenkiintosempia kun mun tekemät.
tänään syntyi työhuoneelle vihdoin keittiöön pieni hylly astioille ja ruuille, j ja j rakensivat. ehkä elokuussa avajaisten jälkeen pidetään työhuoneellakin jonkinlaiset avajaiset. joten tervetuloa esiintymään jos sulla on jotain hauskaa mielessä!
saakeli ihan järjetön tää ammatti. raahasin loput teokset kotoa alakerrasta peräkärryllä työhuoneelle. 500kg roinaa. osan heitin roskiin- ihan sama! nykyään mun kun alan tekeen teosta on ajatuksena se, et sen saa pieneen tilan. eli ei mitään opiskeluaikasia jätti mdf-levy maalauksia tai koppeja. järjetöntä! järjetön ammatti!
ja apua! mulla piti alkaa "taide työt" elokuussa niin nyt selvisi ettei alakaan (siirtyy ainakin 4kk eteenpäin). elokuun alussa loppuu mun apurahakausi ja sit pitäis ilmottautua työkkäriin taas työttömäksi. se on nöyryyttävää ja en aio olla enään työtön! joten nyt oon hakenut rahatöitä, osa-aikaisia, niin on aika olla työhuoneellakin eikä tarvi roikkua työttömänä ja selitellä tekemisiään. huomenna on eka haastis. toivotaan parasta! ja aika innostavaakin tehdä jotakin ihan muuta kuin piirtää lintuja. musta siis voi tulla kaupan täti. ihanan aivotonta viivakoodin lukua. "Huomenta, onko bonus-korttia? kaunis päivä lala-lal-laaaa!"
haluan kiittää pirkanmaan taidetoimikuntaa rahallisesta tuesta jonka ansioista sain seuraavat:
työhuone
eläinlääkäri laskun maksettua
en käynyt lidl:ssä kertaakaan!
törsäsin ihaniin luomu/reiluihin ruokiin
kävin maltalla
ostin mekkoja (liikaa!)
tarjosin kamulle ravintolassa
tarjosin miehelle
ostin laatikollisen kapalevyjä
en ruinannut äidiltä
en itkenyt köyhyyttä (kaikkee muuta kylläkin)

<3 <3 <3 ELI SAIN ELÄÄ NIINKUIN TYÖSSÄKÄYVÄN IHMISEN KUULUUKIN! <3 <3 <3

morjens!

tässä viel kuvia treen taiteilijaseuran kesänäyttelystä jos et päässyt käymään:


takana "I had a dream", 2010, edessä "Eräs koira", 2010Ei kommentteja:

Lähetä kommentti