sunnuntai 30. joulukuuta 2012

vessajuttu

tämä on ensimmäinen kerta kun laitan tänne jotakin muuta kuin omaan työskentelyyn liittyvää. nyt tulee kuvia omasta vessasta! meillä on ollut tosi iso remontti koko vuoden ja oltuani vuoden ilman vessaa ja suihkua saan olla vessastani hyvin onnellinen.

Tämä ihana hampaidenpesu muki on jyrin. en muista olisiko jopa hänen lapsuudestaan. kivaa miettiä että olisi!Yksi seinä on oranssi. oltiin aika kauhuissaan molemmat tuosta yhdessä tehdystä valinnasta. kun toinen seinä on keltainen, tuli liikaa mieleen sellainen hippivessa (sopisi minulle kun olin 20v). pelastavaksi ratkaisuksi muodostui turkoosi seinä ja katto. joista kuvia alempana. takana oleva suihkuverho ja "sivupeili" ovat ikeasta. valitettavasti sielläkin on tullut käytä liian usein viimeisen vuoden aikana. lähestulkoon kaikki on sieltä tai kirpparilta/roskalavoilta. ja kauhee tosiasia on se, että kirpparillakin on kalliimpaa kuin ikeassa :( peili on ollut minulla ikuisuuden: jokaisessa asunnossani. sen ostin joskus 17 vuotiaana kirpparilta. peilin päällä olevat rusetit on tehnyt ystäväni jenni. kaakelit suihkussa kuvaavat tetris peliä. kaikista hienoin siitä olisi tullut jos olisi voinut ostella erivärisiä laattoja, mutta on ollut pakko tehdä kompromisseja rahan sallimissa rajoissa.


mä olen kynsilakka addikti! sellainen minusta tuli tammikuussa 2011 kun polttareissa veivät minut sormienhoitoon. mulla on ollut aina paha tapa repiä sormistani kaikki nahat ja ne ovat aina tosi karseen näköset ja kipeet. kynsilakka sormissa koittaa pitää ne vähän nätimpinä. alla oleva hologrammi lintukuva on kuvataiteilija minna näkelän minulle avajaislahjaksi antama. meillä on myös tuollainen pieni ikkuna vessasta portaikkoon. maitolasia niin ei kukaan voi kurkkia kesken tarpeiden!
tämä oranssi muovinen pyykkikori oli ostettava neljällä eurolla pelastusarmeijan kirpparilta! meillä oli samanlainen lapsuudenkodissa.  matto on joku kanssa jokin ikuisuus matto taloudessani. sehän sopii kuin nappi mun mustiin sukkiksiin!


Nämä lintunaulakot ostin itselleni muutama vuosi sitten synttärilahkaksi tampereen design boulevardista. sopivat hyvin kaulakoruille. olen huono pitämään kaulakoruja mut nekin on hienoja tuossa roikkumassa.


tämän ihanuuden jyri osti kirpparilta. laitoin siihen pieniä korviksia.


tämän keksitarjottimen saimme häälahjaksi. just hyvä korviksille (joista suurimmanosan jyri on löytänyt mulle kadulta; karman laki!: mäkin aina hukkaan toisen korvikseni!)


pyyhkeet on puisilla avohyllyillä. kierrätyksestä löydetyn peililampun päällä on ihana muovinen lelu, jonka senkin sain häissäni ystävältä.


peltirasiassa on loput korut.


muovinen wald disney iines matkalla seinälle. tmän sain ihanalta tädiltäni ursulalta on varmaan 70-luvulta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti