torstai 28. helmikuuta 2013

pienoisloma

olen saanut askarrella. on tullut mieleen taidekoulun pääsykokeet jolloin oli kiire eikä tiennyt millainen on lopputulos? mutta oli pakko tehdä koska aika tikitti. nyt  minulla on ollut aikaa kaksi vajaata päivää ja vielä huominen ja maanantai. tiistainakin ehkä ehtii. 
pari viikkoa sitten multa pyydettiin teosta filmifestareille. tiesin heti, että palkkatyöstä ei ole kyse. tiedossa kuulemma mainetta! mutta pian kymmenen vuoden taiteilijuuden jälkeen osaan sanoa, että tuo on alhaisin keino houkutella tekemään työtä. mainetta tästä en saa. paitsi jos presidenttii ostaa teokseni, se pääsee lehtiin ja sit ihmiset puhuu kuinka hutastu se on. sitten on se murto-osa jotka rakastuu. ja se on mun ensimmäinen syy tehdä tätä: iloa muille. toinen syy: askartelu. kolmas syy: iloa itselle. saan syyn tehdä jotakin normaalista työskentelystäni poikkeavaa ja mikä parhainta: tämä työskentely on avannut uusia ideoita ja olen taas innostunut tulevista ideoistani. 
teos tulee pakkahuoneen lounge-tilaan, eli arkisemmin baariin. baaripöydät ovat tynnyreitä joiden pintaan laitetaan pleksi. teos tulee sinne sisälle. tehtävänanto: aasia. ei ollut aikaa hirveesti kehitellä ideaa, tartuin ensimmäiseen: my happy holiday!
tässä kuvia: Materiaalit: pahvi, paperi, tussit, akryyli. liima. työstetty 12 tuntia.
Tulkaa filmifestareille katsomaan millaseks teos muuttuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti