torstai 4. syyskuuta 2014

Shoutdogs! // Tellu

Shoutdogs!- projekti löytyy täältä!

Projekti on edennyt hyvin, vaikkakin makasin neljä päivää sängynpohjalla flunssassa. Nyt onneksi voin jo niin hyvin, että pääsen käymään työhuoneella. Tässä projektin toinen mekko: Tellu. Eräs asiakas postitti minulle oman valkoisen mekkonsa ja toivo siihen kuvan omasta rescue-koirastaan Tellusta. Rahat kuitenkin kohdistetaan edellisen mekon mallin, Graziellan, hoitokuluihin.
Jännitin aikalailla mekon työstöä, koska jos kangasväreillä mokaa, niin mokaa ei voi kumittaa pois. Värit eivät myöskään ole peittäviä joten uuden värikerroksen maalaaminenkaan ei auta. Ja koska kyseessä oli asiakkaan lähettämä mekko, en saisi mokata :)

Luonnostelua. En muista, koska olisin viimeksi luonnostellut jotakin!


Työskentelyä:Tein kangasmaaleilla, tusseilla ja liiduilla. Ostin kangasliidut Berliinistä ja vihdoinkin pääsin kokeilemaan. Koiran karva sujui niillä ihanasti. Muutenkin sai enemmän piirtämisen tuntua. Piirtäminen sujuukin minulta 100 kertaa helpommin kuin maalaaminen. 


Ajattelin, että otetaan nyt näistä ihanista liiduista oikein tänne tällainen mainoskuva....


Sain mekon valmiiksi ja olin siihen todella tyytyväinen sekä super helpottunut kun en mokannut ensimmäistä tilausmekkoani! Menin kotiin ja silitin värit kiinni ja heitin mekon pesukoneeseen. Voin kertoa, että fiilikset putosi pilvistä suohon kun pesu irroitti kaiken mitä olin niillä "ihanilla liiduilla tehnyt". Tässä kuva ennen ja jälkeen pesun:


No. Ei auttanut muu kuin käyttää pari lisätuntia työn viimeistelyyn. Onneksi selvisi jo näin varhaisessa vaiheessa liitujen laatu!

Tässä mekko valmiina luotettavilla Emo-tuotanto Oy:n väreillä korjttuna:


Huh, huh! mikä projektin alotus ja viikot takana. Ollut sata kertaa enemmän selviteltävää ja säädettävää mitä olisin uskonut. Nyt onneksi kaikki alkaa selkiytymään ja lähipäivinä aukeaa projektin omat sivut. Vielä pitää viilata tekstiä ja kääntää se englanniksi. Moikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti