tiistai 22. marraskuuta 2011

Myyjäisiä

tässä huono kännykuva meidän uudesta leimasimesta joka on aivan ihana! "Varsi" jossa on kaiverrukset on puuta. se tuoksuukin niin ihanalle!


Ensi lauantaina on ensimmäiset myyjäiset! alla juliste tapahtumasta.laskin juuri työhuoneella että My little pettejä on nyt n. 100kpl. uutuutena sellaiset "tyhjät", joihin asiakas saa itse valita tekstin. reunalla joku elukka ja vanerilla teksti. Valmiiksi on tehty sellaisia joissa lukee "tervetuloa" ja "ei mainoksia, kiitos".
haluaisin että my littleja olisi kokoajan paljon, ei vain joulunkynnyksellä. mutta kyllä tässä on tajunnut että se veisi kaiken ajan muulta taiteelta. ja siks kai oonkin vähän kriisissä. elokuun jälkeen en ole miettinyt yhtään mitään muuta kuin tätä projektia. nyt jo mietin suuria puuväripiirroksia tai sitten ehkä veistoksia. ei oikein tiedä mihin suuntaan ja mitä ideoita lähtisi toteuttamaan. pienoismallitkin kiinnostaa. yhä mua painaa sellainen turhuuden tunne, että mun taide on turhaa. siinä mielessä ettei se ainakaan pelasta ketään!
sitten kun mulla ei ole enään eläimiä lähden vapaaehtoistyöhön. ehkä jotakin eläimiin liittyvää pelastustyötä.
tai vaan kaivamaan jotakin kuoppaa, jos siitä ois hyötyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti