maanantai 28. marraskuuta 2011

jotain muuta

ihanaa!
tänään tuli tehtyä paljon muutaKIN kuin my little pet-koruja. on pik-ka-sen masentanut lähiaikoina ja missään ei ole tuntunut olevan kauheasti mieltä. se johtuu varmaankin siitä että olen helmikuusta saakka orjallisesti kopioinut kuvasta kuvaan (ensin 371 lintua, sitten 16 kiiltokuvaa metrin kokoon jokaisen ja nyt viimeiseksi 106 vanerieläintä). ei ole ollut melkein yhtään luovuudelle tilaa. on ollut vain alku ja loppu ja siinä välissä aikalailla motivaatio hukassa.
ihan ensimmäiseksi aamulla jyri puki mulle työhaalarin päälle ja sitten siivosin alakerrasta kaikenlaista puretusta talosta tulevaa matskua ulos. se meni 1,5 h:n jumpasta! lisänä hengityssuojain ja huuruset rillit! olis pitänyt ottaa tänne kuva. mut unohtu.
jo eilen keräilin netistä söpöjen koiranpentujen kuvia ajatuksena maalata niistä pieniä muotokuvia akryylilla mdf-levylle. tnään kuitenkin työhuoneelle päästyäni gessosin levyt kerran ja se jälkin näyttikin silleen ihanalta ja koitin siihen päälle puuväriä. oon aiemmin piirtänyt sellaselle kunnolla gessotulle vanerille puuväreillä ja jälki ei oo ollut hyvä. mutta tollasena huokosena se toimi. tein 4 kuvaa. en kylläkään niitä söpöjä koiranpentuja.
Laitan tähän vähän kuvia ja "selostan" kuvakuvalta mun ajatuksia:
ekana tein tän. tän samasen tyypin oon piirtänyt varmaan kaks kertaa aiemminkin, kylläkin vuosia sitten. tää löytyy omistamastani eläinkirjasta.taustan keksin IHAN ITTE! lopuksi lakkasin kuvan. ajattelin että ihan söpö mutta sitä tehdessä pyöri taas vanhat ajatukset päässä: mitä järkeä vaan kopsata jotain söpöjä tyyppejä? EI MITÄÄÄÄN! mut koska oon niin positiivinen ihminen aloin tekeen heti uutta kuvaa.tästä tuli tällainen surullinen. toi yks on jätetty jälkeen ja ainakin mun kuvitelmissa se itkee. ja tää on ehdottomasti mun lempiteos täl hetkellä! tuli vahingossa aika naivi niin sit seuraavasta tuli tahallaan viel naivimpi.tää on TOSI YKSIN mut tää on ihan onnellinen yksinkin! ajattelin että sellainen kehitysvammainen onnellinen lintu!
no sit mua rupes jo vähän väsyttään mut ajattelin yksinäisyyttä ja talvea. ja mietin jyrin äitiä ja isää ja ne asuu punaisessa talossa. sit avasin eläinkirjan ja näätä, vai mikä onkaan, tuntu sopivan kuvaan. sit piirsin sen vahingossa kesäasussaan joten tän teoksen nimi on "eksynyt talveen".ja mä olen todella onnellinen kun tein nämä kuvat! jotka muuten on mahdollista ostaa mältinrannan talo täynnä taidetta -teosmyyntitilaisuudesta 9-21.12!!!! Joten kantsii mennä jo 8.pvä jonottamaan teltan kanssa.
MORJENS!

1 kommentti: