torstai 26. huhtikuuta 2012

muu galleria

tän blogin ulko-asu on muuttunut ja se häiritsee. en osaa kirjottaa tänne! oon niin mummoutunut että aina pitää näyttää samalta ja olla samaa pöperöö (yleensä jotakin soijaruokaa ja tänään just luin netistä että soija on myrkkyä!!!!) pöydässä. muuten menee pasmat ihan sekas! noniin. tällä viikolla vihdoin pääsin ensi viikolla avautuvan näyttelyni (muu galleria, helsinki) pariin. aloitin uudet työt kirpputorilla eli vapauduin kassatöistä. selkä- ja hartiakivut on kokonaan poissa. päätä kyllä särkee yhä usein. mut se onkin mun syntymävamma! eli nyt oon ollut parina päivänä työhuoneella ja tehnyt esimerkiksi pienoismallia, penkonut lapsuuteni piirroksia, korjannut ja liimannut. tänään sain pienoismallin puoliksi tehtyä ja sitten totesin etten tee sitä loppuun. kivointa aina uudessa näyttelyssä on se, että itsellekin vasta paikanpäällä selviää miten jutut tulee esille. tässä on kuvia mun pienoismallista, se on ehkä säälittävin. mutta mittasuhteet on laskettu oikein joten apua siitä oli. toi on vaan yks nurkka galleriasta. eli ekana tein tällasen ja olin ihan fiiliksissä tosta kolmio jutusta (noi paperit on lintupiirroksia). mut sit näytin rakennusmiehille ideaani ja ne tyrmäs sen. noi seinästä lattiiaan lähtevät tukipuut ois kuulemma hankala juttu. kai sen siis pystyis tekeen, mutta ois pitänyt alkaa suunnitteleen vähän aiemmin.
no sit mä revin sen ja tein näin:
oho! ei tässä kuvassa näykkään mitä tein. tulkaa näyttelyyn niin näätte! -tse, tse! muusta en tee kummempia suunnitelmia. liimasin kiiltokuvatyön taakse tarrateipit ja siinä meni joku 1,5h. tarratkin maksoi 24e! miettikää sitä. sit kävin ostamassa minipuuvärikyniä (8e) joita käytän installointiin ja sellasia pieniä pyykkipoikia (4 pussia 24e) joilla ripustan lintupiiirroksia. sit meni joku 2h kun metsästin kalastusnarua, loputa löytyi vapaa valinnasta (16e) ! halusin juts sitä kun se on nätimpää kuin siima. ja nää summat nyt on iha pieniä jos miettii mitä se galleria tila mulle maksaa. onneks sain sellasen pienen apurahan joka korvaa just sen <3 apurahat <3.
ja sitten vielä loppuun kutsu! mä meen nyt tekemään eväitä huomiseksi. kai mun pitää vielä huomenna syödä soijasuikaleita kun ne on niin hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti