keskiviikko 22. elokuuta 2012

syksy

Yhtäkkiä mulla on taas uusi työhuone. onneksi vain yhden oven takana vanhasta, ja taukotilakin jäi vanhaan tilaan. meitä on nyt yhteensä kuusi. vanhan tilan lisäksi vuokrasimme vielä 67 m2. sinne menin minä ja kaksi muuta: olkoot he m ja m. siellä ovat nyt s, m ja m. aika ihanat kirjaimet!
maalasimme koko tilan, VALKOISEKSI, koska siinä oli ennen baari ja katto oli maalattu mustaksi. seinistä irrotimme paneelit ja peitimme valkoisella sinisetkin alueet. tässä kuva. ankeasta matalan oloisesta tilasta tulikin suuri ja valkoinen kuutio. ja yksi seinä on kokonaan näyteikkunaa. me rakastetaan luonnonvaloa!
olen jo kerennyt työskentelemäänkin uudessa tilassa. sopeuduin helposti vaikka aluksi tuntuikin haikealta se 20 metrin muutto. esimerkiksi kouluaikoina työpisteen siirtäminen metrinkin muualle sekotti koko pakan pariksi päiväksi.
 ensi viikolla 1.9 aukeaa "Ääniraita Maalaukselle" niminen näyttely Lahden Nykytaiteen Kioskissa. Avajaiset Taidelauantaina 1.9. 2012 klo 18-20.  Näyttely koostuu kuvataiteilijoiden uniikeista levynkansimaalauksista ja niihin liittyvistä ääniteoksista, jotka skaalaltaan liikkuvat laulelmista noiseen. Näyttelyn taiteilijat:
Olli Hopia
Topi Juntunen
Hermanni Keko
Antti Lämsä
Tuomo Nevalainen
Joona Pakkanen
Jyri Pitkänen & Sanni Seppä
Pilvari Pirtola
Vesa-Antti Puumalainen
Tuukka Tammisaari
Jaakko Tuomainen
Lasse Ursin
Ville-Veikko Viikilä
Nicole Willis
tässä muutamasta kannestani kuvat! ja pitkästäikaa olen työskennellyt täysin ilman itsekritiikkiä. syynä on ehkä se, että en ole maalari ja koen tämän enemmänkin leikiksi/harrastukseksi. tekee tosi hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti