sunnuntai 20. lokakuuta 2013

suuri

minusta tuntuu lähes uskomattomalta, että tämä ikuisuus-projekti on pian valmis! välillä meinasin luovuttaa kun fysiikkakaan ei meinannut kestää. seisten piirtäminen puuväreillä (joutuu painamaan) on todella raskasta: selälle sekä niskalle. kun kädellä ei ole tukea kasvaa paine kehossa suureksi.  olen hinkannut tätä noin 1,5 vuotta. olen merkannut työtunnit ylös, näin teoksen hinnoittelu helpottuu. laskin, että jos olisin pystynyt tekemään teosta 5pvää/vko olisin saanut sen valmiiksi neljässä kuukaudessa. tammikuussa 2014 aloitan uuden samankokoisen teoksen työstämisen ja sen tulee valmistua neljässä kuukaudessa. se tulee sitten toukokuussa helsingin huuto jätkäsaareen esille.
tässä vähän kuvia ja selostusta työskentelystäni:

tässä kohdassa on jo kolme kerrosta väriä. piirtäminen muistuttaa paljon maalaamista, en vaan pelkää piirtämistä niinkuin maalaamista. keittiötikkailla seisominen on jotenkin hankalaa ja siks usein pidän kättä kehoani ylempänä. pitää ravistella  kättä kerran minuutissa. ilman villaranneketta tulee ranteeseen tulehdus.


vihdoinkin keksin työhuoneella lojuneille vanhoille taide-lehdille hyötykäyttöä! lopulta seisoin kolme kertaa tätä korkeamman kasan päällä! :)


Huihui kun ollaan korkeella!kynät käytetään ihan loppuun. mulla on sellanen "holkki" lyhyille kynille.ja tadaa! näin hieno on!4 kommenttia:

  1. Jännä, että toi rannelämmitin auttaa tolleen! Vaude sun kanssa.

    VastaaPoista
  2. Onneksi satuin taidekoulusta valmistumisen jälkeen valitsemaan kirjoittamisen ammatiksi. Nimittäin olen sittemmin sairastunut fyysisesti, ja muiden kuin pienien teosten fridakahlomainen väkertäminen olisi mahdotonta. Mutta rannelämmittimet ja kaikenlaiset kynsikkäät rocks! Virkkailen niitä muutamat vuodessa. :

    VastaaPoista
  3. ihanaa kun löysit kirjoittamisen! itse pelkään että selkä menisi niin huonoksi, että ei voisi enään piirtää. mutta toisaalta, jos pystyy edes tunnin viikossa niin sekin jo riittää! <3

    VastaaPoista