perjantai 3. tammikuuta 2014

sisäelimet

hei taas.

olisin halunnut kirjoittaa tänne jo paljon aikaisemmin mutta en vaan ole kerinnyt! joululoma oli mitä ihanin, koska sain olla työhuoneella kuusi päivää putkeen. normaalisti olen siellä max 2pvää/vko. kuudentena päivänä oli jo aika väsynyt olo ja sitten tulinkin kipeäksi. ymmärsin myös sen, että päivätyössä on hyvätkin puolensa: en kerkiä kyllästymään työhuoneiluun. aina kolmen työpäivän jälkeen on niin kova ikävä jo työhuoneelle että ei ainakaan tunnu ankealta mennä sinne! vaan suorastaan pursuan energiaa ja intoa tekemiseen. ja uskon, että saan kahden päivän aikana tehtyä enemmänkin kuin sellainen tyyppi, joka saa olla työhuoneella jokapvä, koska rajoitetun ajan vuoksi otan kaiken irti enkä ole tympiintynyt ja leipiintynyt.

Ompelin tämän bambin toukokuussa ollessani berliinissä. se on nukkunut työhuoneeni nurkassa ja jäänyt täysin unholaan. hetkellinen olotila "mitäs nyt teen?"  ja samalla hetkellä vilkaisu vahingossa nurkassa lojuvaan valkoiseen kangasklönttiin, sai minut taas palaamaan siihen. ihan eri idealla mitä aluksi meinasin. halusin siirtää luonnoskirjamaisen tapani tehdä tähän tyyppiin: ilman itsekritiikkiä ja tarvetta onnistua. ilolla!


jalat ja korvat puuttuvat- pääkin on liian korkea. joten tyhjensin sen.


hirveesti sisäelimiä työhuoneeni lattialla. ja kun täytin elukan uudelleen, jäi elimistä puolet ulos! se laihtui vähän. sit piirsin/maalasin siihen kaikkee onnellista ja söpöö koska tää mun ihanuus kausi vaan jatkuu!

  


 meidän päivän kuva:

 

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtava bambi <3 Ja viihtyisältä näyttää muutenkin työhuoneella!

    VastaaPoista
  2. rakastan mun säälittävää bambia! <3

    VastaaPoista