sunnuntai 26. toukokuuta 2013

ahdistus


ahdistus tai kriisi. jompikumpi.
mua ottaa päähän, että mun nettisivut hakkeroitiin. just tulossa sellasia näyttelyitä, että tyypit menee mun sivuille. ja sit siellä ei ookkaan mitään. ihankun mua ei olisi olemassa. mietin, että tässä olisi hyvä hetki lopettaa tämä ammatti. ammatti jota rakastan, mutta jonka lisäksi on tehtävä rahatöitäkin ja sitten ei ole aikaa ja on jäljessä aikatauluista mikä taas synnyttää ressiä. voin huonosti. 
alla tekstiä, jonka mieheni kielsi laittamasta nettiin.
toisekseen: nykyisen työpaikkani pomo antaa minulle ainoastaan negatiivista palautetta ja olettaa, että en ole motivoitunut jos lähden palkattomalle lomalle, jos en ole 24h myyntitykki reilulla 10e tuntipalkallani, jos en lopeta kaikkea muuta elämääni. ja antaa tämän palautteen minulle vielä välikäden kautta. mua niin ottaa päähän!!!! tuntuu, ettei hän ansaitse millään tasolla mun ammattitaitoa. saman, mitä tienaan kaupasta, tienaisin sossun luukulta ja mulla olisi sentään aikaa harjottaa ammattiani. musta se jo kertoo, että on jo jonkin tason motivoituneisuutta. pitääkin tässä lähipäivinä soittaa pomolle ja kertoa hänelle että positiivinen palaute synnyttää hyvää ja taas tällänen seläntakana vatkailu tämän henkistä kilahtelua!
loma meni ja sielläkin tuli työskenneltyä päivittäin. nti m auttoi minua kaavoittamisessa. tämän rättikasan näette valmiina tammikuussa 2014 mältinrannassa
.2 kommenttia:

  1. Kuulemma suomen kielen ärsyttävimmäksi sanaksi on äänestetty jaksuhali - sana, jota en ollut kuullutkaan ennen ko. äänestystä. Sellainen tekis kuitenkin mieli lähettää nyt sulle! Just tuolla oman blogin puolella kirjoittelin kollegan kanssa eilen pohdiskeltuja mietteitä: että hyvistä uutisista, onnistumisista ja sen sellaisista pitäis kapseloida muistijälki mieleen, että ne muistuttaisivat olemassaolostaan ja auttaisivat jaksamaan niinä hetkinä, kun meininki on synkempää.

    Muutama harkittu hengenveto, ulos metsäpolulle kävelemään, jätski käteen - mitä näitä ny on. Toisena päivänä on jo parempi olo.

    VastaaPoista
  2. joo se on ärsyttävä sana, mutta sulta jos sellasen saa laantuu ärsytyskin hieman! <3
    myös blogille olojensa avaaminen helpottaa. siks ehkä just on olemassa tää.

    VastaaPoista